Izvor: novosti.rs
24.12.2023 u 17:15
0

SAIGRAČI GA IZDALI: Pogledajte kako je „izbušen“ Srbin na golu Čelsija (VIDEO)

Čelsi nastavlja da tone, iako je u renoviranje tog tima za nešto više od dve godine uloženo oko milijardu evra u pojačanja.

Novu, bolnu lekciju „plavci“ su doživeli protiv Vulverhemptona, a poraz nije sprečio ni Srbin na golu londonskog kluba, Đorđe Petrović.

Uzalud je bilo nekoliko njegovih dobrih odbrana na ovom gostovanju, kao kaada je u 48. minutu odbranio zicer Totiju, jer su Petrovića „izdali“ saigrači iz odbrane u nastavku meča.

DONČIĆ PONIZIO TRENERE: Evo šta su morali da rade pred punom halom

Tri minuta posle pomenute odbrane, naš reprezentativac nije imao nikakve šanse kada je, prilikom kornera, potpuno zaspala odbrana Čelsija, koja se čak nije potrudila ni da skoči kada je lopta počela da se spušta na peterac, odakle ju je, neometan, maltene sa zemlje, jer nije morao ni da se mnogo trudi da skače, glavom u mrežu poslao Mario Lamina.

Nadanja „plavaca“ da će izbeći poraz raspršio je Doerti u trećem minutu nadoknade, kada je, ostavši potpuno sam na sedam metara od gola Čelsija, uz najbliže čuvare na oko četiri-pet metara udaljenosti, hladnokrvno poslao loptu u metu. U šestom minutu nadoknade, Čelsi je preko Nkunkua dao gol kojim je samo prepolovio zaostatak, ali ne i izbegao poraz.

Posle ovog poraza, „plavci“ su tek deseti na tabeli Premijer lige sa 22 boda, koliko ima i Vulverhempton.Čelsi će u narednom kolu dočekati Kristal Palas, dok će Vulverhempton gostovati Brentfordu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter