Izvor: Informer
24.12.2023 u 14:03
0

„ŠUŠKA“ SE DA SE LJAJIĆ SE VRAĆA U PARTIZAN: Nekadašnji reprezentativac Srbije ponovo u centru pažnje

Fudbalski klub Partizan završio je prvi deo sezone u Superligi na prvom mestu i svega nekoliko dana nakon toga krenuo je u potragu za pojačanjima!
S obzirom na to, već je krenula licitacija ko bi ove zime mogao u Humsku, a jedno od imena koje se dovodi u vezu crno-belima je i nekadašnji reprezentativac Srbije Adem Ljajić (32). Bivši član Fiorentine, Rome i Intera prošlog leta je potpisao za Novi Pazar i pruža zaista dobre partije u klubu iz rodnog grada.

Otud i ne čudi činjenica da je za njega zainteresovan veliki broj klubova, a spekuliše se da je među njima i Partizan, za koji je Adem igrao u periodu od 2008. do 2010. godine.

Sjajni ofanzivni vezista, međutim, neće ove zime zaigrati u Humskoj, barem tako tvrde iz crno-belog tabora. Generalni direktor Partizana Miloš Vazura kratko je prokomentarisao da od toga neće biti ništa.

– Nema ništa od toga, ne vraćamo Ljajića – kratko je poručio Vazura.

Slično, gotovo identično, reagovali su i iz FK Novi Pazar. Generalni sekretar kluba sa Jošanice Fikret Međedović kaže da su šanse da Ljajić ponovo zaigra u Partizanu – gotovo nepostojeće.

– Sve to su nagađanja i spekulacije, ono što ja znam je da nije bilo nikakve priče o Ademovom povratku u Partizan. Sa njim ćemo imati sastanak i razgovaraćemo o tome kakvi su njegovi dalji planovi, ali Partizan nije opcija – kaže Međedović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter