Izvor: kurir
30.07.2024 u 15:27
0

NIK BRUTALNO UĆUTKAO NAVIJAČA LAŽNE DRŽAVE KOSOVO: Na užasan način je vređao Novaka Đokovića (FOTO)

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković sigurno ide ka zlatnoj medalji na Olimpijskim igrama u Parizu.

Nole je demolirao svog starog rivala Rafaela Nadala rezultatom 2:0 (6:1, 6:4), a ovo je uzburkalo duhove i probudilo njegove mrzitelje iz zimskog sna.

ISTORIJSKI POTOP: Australija uništila olimpijske šampione!

Jedan takav je izvesni Fred Mejer koji pored svog imena ima zastavu lažne države Kosovo, a zapitao se da li iko podnosi Novaka Đokovića, a da nije iz Srbije…

– Da li postoji jedan nesrpski teniski fan koji voli ovog lika (Novaka Đokovića)? Njegovo ponašanje na terenu je užasno i ne mogu da zamislim da neko uopšte i može da podržava ovakvo smeće – napisao je ovaj arnaut na društvenoj mreži Tviter.

 

Nije dugo čekao na odgovor, a on je stigao od Novakovog velikog prijatelja Nika Kirjosa, koji je bio precizan i koncizan.

– Ja ga volim – odgovorio mu je Kirjos.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter