Izvor: AGENCIJE
12.12.2023 u 20:24
0

NIK ISKRENI: Kirjos se poklonio Novaku,„Ako ostanete ispod 220, brate, Đoković vas živog pojede“

Našao se Australijanac Nik Kirjos u društvu teniskih legendi, sa kojima je prokomentarisao jednu zanimljivu situaciju

Naime, Kirjos tvrdi da bi se čuveni igrači poput Pita Samprasa, Borisa Bekera i ostalih lako uklopili u današnji tenis.

„Igra je ranije bila spora. Gledao sam Borisa Bekera i ne kažem da nisu bili dobri u svoje vreme, ali je apsurdno reći da bi bili podjednako dobri danas. Brz servis bi tada bio između 197 i 200 kilometara na čas. Ljudi poput mene konstantno serviraju po 220 i pogađaju uglove. Totalno drugačija igra“, rekao je Kirjos.

JOKANOVIĆ IPAK NEĆE BITI SELEKTOR CRNE GORE? Srpski stručnjak ostaje u Kataru

Kako bi bolje ilustrovao situaciju, u priču je uključio i Novaka Đokovića.

„Ne kažem da ne bi pronašli svoj put. Ali servis i volej, da biste to igrali morate da servirate 220, jer ako ostanete ispod 220, brate, Đoković vas žive pojede“, ističe Kirjos, pa dodaje:

„Žive vas pojede. Brate, Lejton Hjuit je razbio Pita Samprasa jedne godine na US Openu. To je bio prototip nekoga ko je umeo da riternira. Učinio je da Sampras izgleda s*anje. Šta bi Đoković uradio protiv nekoga poput Samprasa? Počistio bi ga. Ako je Hjuit to radio, Đoković bi ga uništio. Pojeo bi ga živog.“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter