Izvor: NOVA S
23.06.2024 u 22:21
0

NOVAK FASCINIRAO SVET: Šampion se pojavio i trenirao na Vimbldonu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković stigao je u London gde će biti bar do početka turnira na Vimbldonu.

Švajcarska i Nemačka vode bitku za prvo mesto u grupi, dok se Škoti i Mađari bore za treće mesto.

Britanski BBC je u subotu pisao da bi Đoković u ponedeljak trebalo da stigne na Vimbldon, ali da nije sigurno hoće li igrati.
Čini se da se prave koraci u tom smeru, mada je Novak pre manje od mesec dana operisao koleno.

Relativno rutinski artroskopski zahvat za popravku meniskusa nije ga previše poremetio i udaljio od terena, pošto je pre više dana već počeo sa trčanjem i treninzima.

I dalje je pitanje hoće li to biti dovoljno za pune napore na Vimbldonu koji startuje od prvog jula i traje dve sedmice.

 

 

 

Već u nedelju su se pojavile fotografije i snimci Đokovića iz Ol Ingland klaba gde je prošle godine igrao finale.

IVANA ŠPANOVIĆ BLISTA OD LJUBAVI: Uživa u zanosnom zagrljaju Hrvata

Jasno je da sad nije imperativ da se to finale odbrani pošto su za mesec dana Olimpijske igre u Parizu, ali se čini da je Đokovićev motiv prilično jak.

Zato je mnoge i iznenadio dolaskom na Vimbldon, odakle su organizatori turnira kratko poručili: „sedmostruki šampion se pojavio“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter