Izvor:
06.06.2024 u 22:34
0

OGLASIO SE NOLE NAKON OPERACIJE: Ranjeni krokodil oduševio Srbina

Novak je podelio jednu od objava i oduševio navijače

Novak Đoković morao je na operaciju kolena posle povrede na Rolan Garosu, a posle zahvata, još jednom se oglasio preko društvenih mreža.

Naime, najbolji sprski teniser se povredio na meču protiv Franciska Serundola, a posle parcijalnog kidanja meniskusa morao je na operaciju. Trenuutno, on se oporavlja od povrede, a na društvenim mrežama je reagovao na jednu od objava koju je ponovo podelio i predstavio je navijačima.

foto_ Instagram/7djokernole printscreen

Na fotografiji se vidi simbol njegovog sponzora „Lacoste“, a zaštitni znak, krokodil, je povređen i koleno je u zavoju. jasno je o čemu je reč, a Novak je sa odobravanjem reagovao.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter