Izvor: Informer
12.05.2024 u 10:39
0

„ON JE VIŠE MEDVED NEGO JA“: Medvedeva pitali o Srbinu, pa krenuli hvalospevi!

Hamad Međedović je više medved nego ja i prilično je napredovao, kaže Danil Medvedev (28), ruski teniser uoči sutrašnjeg duela sa srpskim igračem u Rimu.

Mladi srpski teniser Hamad Međedović igra sjajno u prestonici Italije, pa će u 3. kolu mastersa igrati protiv Rusa Danila Medvedeva, koji brani trofej.

– Video sam prošle godine da je prilično napredovao, bio je, ako se ne varam, i povređen neko vreme. On je malo više medved nego ja! Jači je, malo manji, baš kao medved. Ima dobre rezultate, pokušaću da ga sprečim u sjajnom nizu, ali što se tiče same igre, ne znam mnogo o njemu – rekao je Medvedev.

Nizao je lepe reči ruski as na račun Srbina.

 Iz ovog ugla i momenta, mogu da zaključim da može biti veoma jak i fizički spreman– kaže Danil.

Osvrnuli su se novinri na povredu Novaka Đokovića i situaciju u kojoj je naš teniser pogođen flašom u glavu, pa su upitali Rusa da li je imao neku sličnu, bizarnu situaciju u svojoj karijeri.

– Jesam, sećam se da je to u Velikoj Britaniji, izgubio sam na Vimbldonu u kvalifikacijama i bio je slobodan dan.U jednom delu parka u kojem sam bio postoji nešto slično kavezu gde morate da pređete jednu stepenicu koja je malo vidljiva. E, sada, i gore je isto limitirano, postoji jedna metalna greda. Napravio sam korak, pažljivo, ali sam udario glavom. Dobro, to ništa nije spektakularno kada ste visoki. Pretežno, kada se tako udarite, pređete rukom preko glave jer je bolno. Naravno, to sam uradio i ruka mi je bila puna krvi. Odmah su me odveli u bolnicu, stavili šavove. Sledeći dan sam izgubio, zato su me pitali da li je to zbog toga što sam udario glavom – rekao je Medvedev.

Rus je u 2. kolu mastersa u Rimu savladao Džeka Drejpera, pa će se Međedović i on sastati prvi put u karijeri.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter