Izvor: sportal
25.10.2024 u 08:15
0

ORLOVI POSTAJU JOŠ JAČI: Piksi krade stamenog defanzivca, Srbija dobija opasno pojačanje

Srbija bi vrlo brzo mogla da dobije veliko pojačanje

Defanzivac Hamarbija – Pavle Vagić, mogao bi da obuče dres „orlova“ već narednog meseca.

Vagić je rođen u Malmeu, ali su mu roditelji srpskog porekla. Fudbalom je počeo da se bavi u rodnom gradu, a u prošlosti je branio boje svih mlađih kategorija Švedske.

Trenutno je član Hamarbija, kluba koji je u vlasništvu Zlatana Ibrahimovića, i važi za jednog od najboljih defanzivaca tamošnjeg šampionata.

Stameni štoper našao se nekoliko puta na spisku seniorske reprezentacije Švedske, ali debi nikada nije upisao.

Tamošnji mediji prenose da nije u ozbiljnim planovima selektora Jana Dala Tomasona, a čitavu situaciju želi da iskoristi Fudbalski savez Srbije i „angažuje“ ga kao veliko pojačanje u poslednjoj liniji.

Pavle Vagić igra sezonu karijere u dresu Hamarbija, privukao je pažnju Kaljarija, Parme i Herenvena, a mediji u Švedskoj prenose da je njegov transfer u jaču ligu gotova stvar. Uz to, dodaje se da je među skautima na stadionu bio i neko od saradnika selektora Srbije – Dragana Stojkovića Piksija.

Ostaje da se vidi kakav će krajnji epilog biti i da li je Srbija dobila novog defanzivca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter