Izvor: Informer
12.05.2024 u 12:24
0

„ORLOVI“ RUŠE SVETSKOG I EVROPSKOG ŠAMPIONA! Srbija danas protiv Španije

Muška seniorska reprezentacija Srbije danas (17.00, RTS 1) protiv Španije u SPENSU u Novom Sadu igra drugi meč baraža za Svetsko prvenstvo!

Hrabri „orlovi“ izgubili su u gostima sa 32:28 i bilo bi pravo čudo da nadoknade zaostatak i eliminišu favorizovanu „furiju“, ali naši momci ne gube nadu.

Kapiten srpskog tima i jedan od najboljih čuvara mreže na svetu, Dejan Milosavljev, poručio je takođe da veruje u pozitivan rezultat.

– Verujem da ćemo ispraviti greške iz prvog meča. Jako sam srećan što se bavimo samo sami sobom, ne bavimo se toliko Špancima, već smo fokusirani na našu pripremu. To je veliki korak napred i mislim da je pravi i da može da nam donese pozitivan rezultat. Radujem se što će doći toliko ljudi da nas podrži i garantujem im da ćemo se boriti svim snagama da pobedimo i da izborimo plasman na Svetsko prvenstvo – jasan je Milosavljev.

Sa kapitenom se usaglasio i srednji bek Srbije, Lazar Kukić.

– Svi željno iščekujemo revanš gde ćemo igrati pred punim tribinama, pred našom publikom, našim porodicama i prijateljima. To nam je uvek dodatna motivacija i ne sumnjam da će nam publika dati vetar u leđa u nameri da ostvarimo svoj cilj. Ostao je aktivan rezultat posle prve utakmice, a falilo nam je samo malo sreće i malo više snage u tim ljučnim trenucima. Daćemo poslednji atom snage da preokrenemo rezultat i da obradujemo naciju – zaključio je Kukić.

Svetsko prvenstvo igra se naredne godine, od 14. januara do 2. februara, a domaćini će biti Hrvatska, Danska i Norveška.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter