Izvor: Aljazeera
29.07.2024 u 20:30
0

OSIGURANA PRVA MEDALJA ZA SRBIJU NA OLIMPIJSKIM IGRAMA: Zorana Arunović i Damir Mikec u utorak u finalu

Reprezentativci Srbije u streljaštvu Zorana Arunović i Damir Mikec osigurali su prvu medalju za Srbiju na Olimpijskim igrama u Parizu

Reprezentativci Srbije u streljaštvu Zorana Arunović i Damir Mikec osigurali su prvu medalju za Srbiju na Olimpijskim igrama u Parizu, pošto su se danas plasirali u finale u disciplini deset metara zračni pištolj u dublu.

ZABELEŽEN PRVI SLUČAJ KORONE NA OLIMPIJSKIM IGRAMA: Panika u Parizu

Predstavnici Srbije bori će se za zlatnu medalju u utorak s turskim tandemom Dikec i Tarhan.

Arunović i Mikec su kvalifikacije završili na drugom mestu s pogođenim 581 krugom, jednim manje od prvoplasiranih takmičara iz Turske, koji su izjednačili olimpijski rekord kvalifikacija.

Prvi krug završili lošim prosekom od 9,5 i 192 bodova te su bili tek na 11. mestu, ali su u naredna dva imali znatno bolji nastup te su se popeli na drugo mesto.

U kvalifikacijama se takmičilo 17 parova.

Dva najbolja su osigurala plasman u finale, a trećeplasirana i četvrtoplasirana ekipa – Indija i Južna Koreja idu u duel za bronzanu medalju.

Finale je na programu u utorak od 9:30.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter