Izvor: Tanjug
20.10.2021 u 08:29
0

OLIMPIJSKA BAKLJA STIGLA DO PEKINGA: Najavljene Zimske Olimpijske igre

Olimpijska baklja stigla je iz Grčke u Kinu, a olimpijski plamen od danas gori u Pekingu, najavljujući održavanje Zimskih Olimpijskih igara naredne godine.

PROČITAJTE JOŠ:  MESI SE ODOMAĆIO: Argentinac blista na Parku prinčeva

Zimske igre biće održane od 4. do 20. februara, a Peking će tako postati prvi grad koji je bio domaćin takmičarima i na letnjim i na zimskim igrama.

PROČITAJTE JOŠ: BJELICA RAZBIO LEJKERSE: Sjajna partija Srbina (VIDEO)

Na ceremoniji dobrodošlice nosiocima olimpijske baklje, koja je održana u blizini Nacionalnog stadiona sagrađenog za letnju Olimpijadu 2008. godine, prvi čovek pekinških komunista Cai Ki zapalio je olimpijski plamen, znak da je olimpijska vatra u Kini.

Olimpijski plamen biće od danas moguće videti u Olimpijskom parku u Pekingu.

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter