Izvor: Telegraf
14.02.2022 u 10:30
0

SVE OČI UPRTE U ATRAKTIVNU CRNKU! Najpoznatija hrvatska navijačica mamila uzdahe na Superbolu (FOTO)

Ivana Knol mamila uzdahe u Los Anđelesu.

Činjenicu da poslednjih nekoliko dana boravi u Los Anđelesu, najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knol iskoristila je kako bi uživo prisustvovala spektaklu Superboula!

Ivana je na stadion Los Anđeles Remsa, inače osvajača ovog 56. Superboula, stigla u provokativnom izdanju i naravno da je privukla veliku pažnju navijača. Pogotovo domaćih, pošto je svoju podršku pružila upravo Remsima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ivana je na svom Instagram nalogu okačila veliki broj video snimaka sa utakmice – od momenta kada je stigla na stadion, zatim preko spektakla na poluvremenu do velikog slavlja pobedničkog tima.

Ivana je nedavno boravila i na utakmici Los Anđeles Klipersa za koje nastupa njen zemljak Ivica Zubac, dok je nedavno putem Instagrama tražila i profesionalnog fotografa za vreme svog boravka u LA. Da li planira duže vreme da ostaje tamo, pokazaće vreme.

Inače, ova atraktivna hrvatica je pažnju na sebe privukla tokom Svetskog prvensta u Rusiji, gde je njena zemlja igrala finale i izgubila od Francuske. Zatim je Vatrene bodrila i na EP prošle godine, a bila je i u izboru za Mis takmičenja.

Njen „zaštitni znak“ kada je u pitanju posao navijačioce svakako su atraktivne fotografije u bojama Hrvatske koje možete pogledati ispod:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter