Izvor: Sportal.rs
23.06.2023 u 21:20
0

KASNO BUĐENJE I MEČ ZA ZABORAV: Srbija glatko izgubila od evropskog i svetskog šampiona

Odbojkaši Srbije su u Ligi nacija u Roterdamu ubedljivo izgubili od aktuelnog svetskog i evropskog šampiona - reprezentacije Italije 0:3 (11:25, 21:25, 19:25). Uprkos svemu što su pokušali izabranici Igora Kolakovića, protivnik je ipak pokazao da je za klasu bolji od našeg tima.

Srbija – Italija 0:2 (U toku je treći set)

17:20 – Opet su Italijani dodali taman toliko gasa da se odvoje na osetniju prednost. Ideja našeg tima je da napada kroz sredinu.

13:14 – Kako igra Miran Kujundžić! Pored prijema, sjajan je u napadu i vraća naš tim rezultatski u meč! Ovaj nalet mora da se iskoristi!

13:14 – Kako igra Miran Kujundžić! Pored prijema, sjajan je u napadu i vraća naš tim rezultatski u meč! Ovaj nalet mora da se iskoristi!

10:13 – Konačno zaustavljen Ruso na mreži! Koliko ovo znači Nedeljkoviću. Ipak drugi put ne greši iskusni Italijan. Pavle Perić za deseti poen nadmudruje protivnika na mreži. Trude se naši reprezentativci da istope prednost, ali je preteško.

6:11 – Ne valja to što su Italijani opet lako došli do prednosti. Zakazao je dva puta naš blok, a ovakvi protivnički napadači to ne praštaju, uz dve servis greške koje je Srbija napravila, opet imaju rezultatsku zalihu. Ako misle da se vrate u meč, sada je pravo vreme.

2:3 – Opet ravopravna borba na startu seta. Greši Vučićević na servisu, a Srbija sebi ne sme da dozvoljava da olako gubi poene. Početni udarac je i dalje najjače oružje Italijana, svega jednu grešku imaju.
Printscreen/ Sportklub


21:25 – Nije se predavala Srbija, ali je opet malo falilo za preokret.

20:22 – Ruso menja servis, ali rešava enigmu naš tim, a onda Vučićevim to pretvara u poen. Mašulović sjajan na servisu, opet je minus dva.

17:21 – Šteta! Biće teško vratiti se iz ovog zaostatka. Ima naša selekcija igru, ali Italijani zahvaljujući servisu dolaze do četiri poena prednosti.

17:19 – Velika borba! Uhvatila je Srbija ritam, ima šansu da preokrene rezultat.

14:17 – Koriste kontre naši reprezentativci, ali je ono što Mikeleto radi u odbrani neverovatno.

13:15 – Razigrao se Vučićević, a i Srbija je našla način kako treba da napada. Konstantnost je ono što nam nedostaje kako bi tas prevagnuo na našu stranu.

11:14 – Proradio je blok Srbije, to je jako važno. Već sada imamo poena koliko smo osvojili tokom celog prvog seta. Ruso i dalje neumoljiv na servisu, muči ozbiljno Perića. Pogađa još jedan as, treći.

9:11 – Đaneli sjajan na servisu, a još bolje igra u polju. Kolaković reaguje odmah.

Printscreen/Sport Klub


8:7 – Borbeni su naši odbojkaši, imaju više energije i odmah sve izgleda potpuno drugačije. Sve kreće od odličnog prijema. Usledila je serija našeg tima od 3:0 i Kujundžić nam je  doneo prednost.

4:5 – Ovo što Srbija pokazuje na startu ovog seta potpuno je druga priča od prvog, koji je bio mučan i koji što pre treba da se zaboravi. Počeli su naši momci odlično, ali je onda na Rusov servis usledila serija Italijana 3:0, pa su prešli u vođstvo. Na sreću, Mikeleto greši i prekida ovaj nalet rivala. Sklanja se Ruso sa servis, to je važno.

9:18 – Sa mnogo je respekta naš tim ušao u meč i deluje zbunjeno. Igra Srbije i defanzivno i ofanzivno ne izgleda dobro. Bez obzira što rivalu sve polazi za rukom, naši igrači prosto nisu na svom nivou. Moraće mnogo bolje!

7:15 – Ruso već ima pet poena. Njegov blok zadaje mnogo muke našem timu. Kujundžić uspeva da dođe do sedmog poena za naš tim.

5:12 – Prolazi Vučićević! Mora Srbija da izbegava blok protivnika. Na servisu greši Pavle Perić. Prave i Italijani prvu servis grešku. Njihova taktika je da napadaju Perića, što im za sada prolazi. Dva puta greši Kujundžić, a protivnik dolazi do novih poena iz bloka. Ovoga puta Miran prolazi!

2:7 – Siloviti su na početku meča Italijani. Srbija preko Perića i Kujundžića dolazi do prvih poena. Spora je igra našeg tima. Kolaković traži tajm-aut.

0:3 – Serija Italije na startu. Na servisu je Đaneli, dok Ruso osvaja sve poene. Odlično služi blok Italijane.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter