Izvor: Informer.rs
23.06.2023 u 22:24
0

KRIPTONIT ZA ORLIĆE! Islanđani SLAVILI protiv SRBIJE!

Juniorska rukometna reprezentacija Srbije doživela je prvi poraz na Svetskom prvenstvu pošto su u okršaju za prvo mesto njihovi vršnjaci iz Islanda bili bolji - 32:29.

Doneli su izabranici Đorđa Teodorovića mnogo radosti Srbiji prošle godine kada su na Evropskom prvenstvu osvojili bronzanu medalju u juniorskoj konkurenciji. Mladi rukometaši naše zemlje ove godine sjajno su započeli učešće na Svetskom šampionatu pobedama nad Čileom i Marokom. Ipak, u direktnom duelu za prvo mesto u grupi G Orlići su poraženi od Islanda sa 32:29.

KASNO BUĐENJE I MEČ ZA ZABORAV: Srbija glatko izgubila od evropskog i svetskog šampiona

Srbija je izborila prolaz u narednu fazu takmičenja, ali bez prenešnih bodova, dakle, san o medalji još uvek je tu, samo što će put sada biti nešto težo. Teodorovićeva četa sjajno se nosila sa vršnjacima sa Islanda, izuzev fantastičnog Simona Guđonsena koji je osam puta tresao mrežu našeg tima.

Srpski rukometaši mučili imali su problema u organizaciji napada, veliki teret pao je na pleća Miloša Kosa. Imao je rukometaš PPD Zagreba svoje veče, rešetao je iz svih pozicija, ali je izostala podrška ostatka bekovske linije. Pored Kosa, jedini raspoloženi bili su Boško Stanisavljević i Luka Rogan. 

Naše momke sada očekuje dan pauze, a onda sledi nastavak takmičenja. Srbija se u drugom kolu ukršta sa Egiptom i Grčkom. Selektor je uoči put na Svetsko prvenstvo istakao da će Faraoni biti težak zalogaj za svakoga. Ipak, ukoliko Orlići žele medalju moraće da odigraju bez greške protiv Egipćana, a kasnije i domaćina – Grčke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter