Izvor: b92
27.04.2024 u 10:43
0

NAKON SKANDALA: Direktor Zvezde suspenodvan na godinu dana

Nakon incidenata u rukometnoj utakmici između Dubočice i Crvene zvezde u Leskovcu, slučaj je delimično dobio svoj epilog.

Trener Crvene zvezde Nedeljko Matić će biti suspendovan na 15 dana zbog povlačenja crveno-belih sa terena, dok je sportski direktor Ognjen Kajganić prošao mnogo gore.

On će, naime, biti kažnjen sa godinu dana zabrane bilo kakvog rada u rukometu.

Tu je, naravno, i novčana kazna od 350.000 dinara koliko će RK Crvena zvezda morati da plati, a tek će odlučivati o mogućem oduzimanju bodova.

Podsetimo, Zvezda je napustila teren u 44. minutu meča, pri rezultatu 25:22 za Dubočicu, kada je jedan igrač Zvezde dobio udarac u glavu.

Rukometaši Crvene zvezde napustili su teren u utakmici protiv Dubočice pri rezultatu 25:22, zbog koškanja koje se desilo na 17 minuta do kraja meča oigranom 17. aprila.

Vodila je Dubočica neposredno pre kraja i u tim momentima jedan od rukometaša Zvezde dobio je udarac u glavu.

#related-news_0

Sudije su pokazale lekarima da uđu na teren, a to je tek bio početak haosa.

Prilikom odlaska na klupu došlo je do koškanja, te su iz Zvezde tražili kaznu za jednog rukometaša Dubočice.

Svađa sa sudijama je trajala nekoliko minuta, dok su kamere uhvatile i verbalni sukob između igrača Zvezde i publike.

Jedan od sudija je zatim pokazao da je neko u timu Zvezde isključen, da bi trener crveno-belih Ognjen Kajganić povukao ekipu sa terena.

Sve se dogodilo na 43:18 do kraja meča, a nakon što se rukometaši Zvezde nisu vratili, sudije su objavile da je meč završen.

Ceo ovaj slučaj dobio je epilog.

Trener crveno-belih Nedeljko Matić će biti suspendovan 15 dana, klub je kažnjen sa 350.000 dinara, a najgore hje prošao sportski direktor Crvene zvezde Ognjen Kajganić. On je suspendovan na godinu dana i zabranjen mu je rad u rukometu u tom periodu.

Takođe su kažnjeni rukometaši Crvene zvezde Miloš Bujišić i Dušan Andrejević koji će pauzirati jedan meč, ali taj meč su već odradili jer u petak u Šumicama nisu igrali protiv Radničkog iz Kragujevca u porazu 30:29.

Crveno-beli imaju pravo na žalbu ukoliko je podnesu u narednih osam dana.

Sve vodi ka tome da će Dubočica ovaj susret dobiti za zelenim stolom, a Zvezdi će možda biti oduzeti i bodovi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter