Izvor: Informer
03.08.2024 u 21:17
0

OSTAO BEZ FINALA ZBOG ONE STVARI: Taman smo pomislili da smo sve videli na ovim olimpijskim igrama

I taman kad pomislimo da smo sve videli, uvek, kao po pravilu iskoči nešto novo. Svet bruji o sceni sa Olimpijskih igara, a snimak je zapalio društvene mreže.

Tokom kvalifikacija takmičenja u skoku s motkom francuski predstavnik Entoni Amirati ostao je bez finala zbog veličine penisa.

Da, da, dobro ste pročitali, a to ćete videti i na snimku. Skakač iz zemlje domaćina je pokušao da preskoči 5.70 metara, kada je „onom stvari“ zakačio lestvicu koja je pala, a on ostao bez finala.

OBEZBEDILA PLASMAN U FINALE SA ODVOJENIM PARČETOM KOSTI: Angelina Topić je čudo i ponos Srbije

Ruku na srce, pre toga je ipak „zapeo“ kolenima, ali ono što je usledilo bilo je mnogo zanimljivije.

Da sve bude još gore po njega, pre toga je lagano čistio prethodne visine, da bi iz bizarnogt razloga ostao na rezultatu 5.60 i završio na 12. mestu u svojoj grupi A.

To nije bilo dovoljno da se plasira u finale, ali je neočekivano postao itekako poznat u svetu. Snimak je u sekundi postao viralan, komentari samo pljušte.

 

Možda mu se posreći u ljubavi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter