Izvor: ALO SPORT
22.06.2024 u 13:38
0

PANTEROV OPROŠTAJ: Partizan – najbolja odluka u karijeri, Obradović se zbog ovoga možda naljuti na mene

Doskorašnji igrač Partizana dao oproštajni intervju u kojem je sumirao boravak u crno-belom dresu.

Posle tri sezone se Kevin Panter oprostio od Partizana i odlučio da pređe u Barselonu iako je isti tim odbio prošlog leta zarad ostanka u crno-belom dresuDao je sjajni Amerikanac intervju za Mozzart sport u kojem je sumirao tri nezaboravne sezone u Beogradu.

– Nije bilo lako, ali isto tako nije moglo da se poredi sa prošlim letom kada je bila potpuna ludnica. Osetio sam da je vreme da idem posle tri nezaboravne sezone u Beogradu. Dobro se osećam kao novi igrač Barselone. Klub bogate istorije. Očekujem puno lepih stvari.

Ističe Panter da mu je najbolja odluka u karijeri bila da dođe u Partizan koji je tada igrao Evrokup.- Dolazak u Partizan u momentu kada je igrao Evrokup je jedna od najboljih odluka koju sam doneo u životu. Sećam se koliko su mislili da sam lud, da sam došao u Partizan zbog para ili ne znam ni ja čega, a pogledajte danas… Partizan je evroligaški klub o kome svi pričaju. Ne mislim da je to zbog mene, da me neko ne shvati pogrešno, ali samo je pokazatelj da nisam pogrešio što sam došao i proveo tri sezone koje nikada neću zaboraviti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter