Izvor: KURIR
06.06.2024 u 19:45
0

PEHAR ŠAMPIONA SRBIJE DODELJEN ZVEZDI: Branko Lazić podigao treći trofej ove sezone -navijači i igrači napravili PROSLAVU u Pioniru!

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su triplu krunu. Posle pehara u Kupu, ABA ligi, na red je došlo i domaće prvenstvo.

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su triplu krunu. Posle pehara u Kupu, ABA ligi, na red je došlo i domaće prvenstvo.

Na taj način crveno-beli su sa velikim uspehom krunisali sezonu koja je itekako bila burna na svim frontovima.

Košarkaši crveno-belog tima na parket Pionira izlazili su u društvu porodica, a pozdravljale su ih Delije sa tribina.

Dodela medalja i pehara protekla je u senci sinoćnjih dešavanja. Podsetimo, košarkaši Crvene zvezde izašli su na teren posle skoro dva sata prekida u nameri da nastave drugu utakmicu finala plej-ofa, ali se Partizan nije pojavio nakon što je prethodno objavljeno da je meč prekinut, a kada je isteklo predviđeno vreme za nastavak, crveno-beli su se povukli sa terena.

Aktuelni šampion Zvezda vodi u seriji 1:0 i bila joj je potrebna još jedna pobeda za odbranu titule, a kako je utakmica registrovana službenim rezultatom 20:0 titula šampiona otišla je na Mali Kalemegdan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter