Izvor: Alo
02.09.2023 u 16:59
0

PEŠIĆ „BODRIO“ ORLOVE: CITIRAO JOKIĆA pred ODLUČUJUĆI MEČ – da li je u pravu?

Pred reprezentativcima Srbije je utakmica odluke

Selektor košarkaša Srbije Svetislav Pešić razgovorao je sa srpskim medijima na treningu pred meč sa Dominikanskom Republikom.

Tom prilikom je citirao Nikolu Jokića.

„NOVAK JE TAMO BIO U ZATVORU!“ ISPOVEST RODITELJA našeg NOLETA u TRENUTKU kada je DOŽIVEO NAJVEĆE PONIŽENJE (VIDEO)

Morate da znate 9-12 njihovih igrača igraju u italijanskoj ligi, a od naših samo dvojica ili trojica u našoj ligi. Sve su to stavri koje treba da se kažu, a ne ja da ih kažem jer će biti eno onaj iz Pirota treba da nauči da priča srpski, da se ne vadi, neke ide da peca ribu. Ja volim i ženske ribe, a volim i da pojedem, ali neću da pecam. Želim da vam kažem da pošteni prema ovim momcima. I u sportu postoji i pobeda i poraz. Lepo vam je prošle godine Nikola Jokić rekao, da se u Srbiji samo gledaju rezultati – rekao je Pešić.

Meč između Srbije i Dominikane na programu je u nedelju od 14 časova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter