Izvor: Alo
02.09.2023 u 17:03
0

STIŽU BOMBE NA MARAKANU: ZVEZDA SPREMNO dočekuje DIVOVE IZ LIGE ŠAMPIONA

Ovo je dokaz da šampion Srbije ima najveće moguće ambicije u elitnom takmičenju

Kuglice su rekle svoje, Zvezda je dobila rivale u Ligi šampiona. Crveno-beli će igrati protiv Mančester sitija, Lajpciga i Jang Bojsa, a jasno je da tim sa „Marakane“ ima ambicije da napravi korak dalje u elitnom takmičenju.

Zvezda je dovela štopera Nasera Đigu, ali to neće biti sve. Kako „Alo“ saznaje, na „Marakani“ se spremaju još dva pojačanja. Čelnici Zvezde žele da dovedu još dva vrhunska igrača i tako zaokruže tim za napad na što bolji plasman u Ligi šampiona.

„NOVAK JE TAMO BIO U ZATVORU!“ ISPOVEST RODITELJA našeg NOLETA u TRENUTKU kada je DOŽIVEO NAJVEĆE PONIŽENJE (VIDEO)

Crveno-beli su oko bacili na dva igrača, i biće bombe! Zvezda će u ponedeljak dovesti napadača, klasičnu „devetku“, ali i polušpica, takozvanu „osmicu“.

Imena se kriju, ali jasno je da sa potpisom ova dva igrača ambicije rastu i da crveno-beli mogu da razmišljaju o proboju u Ligi šampiona, a pa zašto ne i do polufinala ovog takmičenja?

Zvezda je na početku sezone pokazala da može da igra vrhunski fudbal (pobeda protiv Fjorentine), Barak Bahar radio odličan posao, a sa poslednjim pojačanjima imaće mogućnost da napravi korak više.

Crveno-beli prvi meč Lige šampiona igraju protiv Mančester sitija u gostima 19. septembra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter