Izvor: 24 sedam
02.09.2024 u 11:39
0

PIKSI DEMANTOVAO: Nisam alkoholičar

Selektor Orlova dotakao se i spekulacija vezane za njegov privatani život

Dragan Stojaković se prvi put pojavio pred medija od Evropskog prvenstva u Nemačkoj, kada si Orlovi ispali već u grupnoj fazi.

Dosta tema je bilo na stolu, jedna od njih je bila da se čaršijom širila informacija da je selektor alkaholičar, što je on kategorično demantovao. 

– Igrači moraju da vode računa, da gledaju kada idu, gde idu. Ipak nosimo neku odgovornost, kao što ja moram da pazim šta ću reći, iako neko hoće da me napravi alkoholičarem, što je apsurd, ja tu vrstu izražavanja ne mogu da razumem uz svo nezadovoljstvo i frustraciju. Ja nisam pristalica alkohola, ja ga ne konzumiram, ali nemam protiv pored ljudi koje to rade. To je neka vrsta zadovoljstva, ne treba da mi se kače karakteristike sa kojima nemam veze. Nije bilo tuče ili nečega što je ružno! – rekao je Stojković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter