Izvor: ALO
03.07.2024 u 11:24
0

POTPUNO NEVEROVATNO: Novak Đoković ne zna kako mu izgleda naredni protivnik

I ovo se dešava...

Novak Đoković je prošao prvo kolo VImbldona, a nakon prilično nepoznatog Vita Koprive sa kojim je odmerio snage na startu sada će se sastati sa potpuno nepoznatim Džejkolobm Firnlijem.

Novak ništa nije mogao da kaže u svom narednom rivalu.

CRVENO-BELI KRENULI U RUSIJU: Milojević otpisao nekoliko igrača, ali su u avionu i nova imena

– Pokušao sam da nađem njegov meč, ali nismo stigli, posle mog meča smo odmah ušli u popravak..,. Boris Bošnjaković će uraditi kompletnu analizu, a domaći zadatak je veči jer ne znam ništa o njemu, ne znam ni kako izgleda. Naravno publika će biti na njegovoj strani, biće on dosta motivisan, ali ti mečevi mogu da budu mnogo opasni. Imao sam dosta tih situacija u karijeri, ali meni je najbitnije da se ja dobro osećam, da se koleno dobro oseća, da mogu da idem na mrežu, tako da je u tom kontekstu manje bitno – rekao je Novak Đoković.

Nastavio je u istom ritmu.

– Ne, nisam ga video kako igra i ne znam ništa o njemu. Moraću da uradim domaći zadatak i znam da je dobio vajldkard. Definitivno ću analizirati njegov meč i videti sa kim ću igrati. Naravno pošto je Britanac publika će biti uz njega. Nikada ne volite da igrate sa Britancima na Vimbldonu. Za mene je samo bitno da nastavim da se dobro osećam na terenu. Da moje telo i moje koleno budu u stanju da izdrže veliki nivo potencijalnih pet setova – zaključio je Novak.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter