Izvor: ALO
26.07.2024 u 21:26
0

PUKLA BOMBA U NBA LIGI: U Denver stigao nekadašnji MVP

Konačno kraj sage.

Konačno je kraj dugo očekivane sage. Nikola Jokić je dobio zaista paklenog saigrača pošto je novi član Denver Nagetsa postao Rasel Vestbruk!

To je javio ugledni Šams Čaranija tako da dileme nema da će nekadašnji MVP NBA lige zadužiti dres tima iz Kolorada.

 

Vestbruk će sa Denverom potpisati ugovor na dve sezone, s time da sam plejmejker ima opciju da iz istog i izađe 2025/2026.

Za to vreme je predviđeno da iskusni košarkaš od Denvera prihoduje 6.800.000 dolara.

Dugo je Jokić kod uprave kluba insistirao na potpisu Vestbruka koji će tako posle Los Anđeles Klipersa, Lejkersa, Oklahome, Vašingtona i Hjustona zadužiti dres i šestog NBA tima.

OTVARANJE OLIMPIJSKIH IGARA: Spektakl kakav se ne pamti, sportisti plove Senom, Lejdi Gaga oduševila nastupom (FOTO/VIDEO)

Da podsetimo da se radi o igraču koji je čak devet puta bio na NBA Ol-staru, dok je dva puta bio i MVP te utakmice. Bio je i dva puta najbolji strelac NBA lige, tri puta najbolji asistent, čovek je sa najviše trip-dablova u istoriji…

Biće zaista zanimljivo gledati Jokića i Vestbruka u istom timu naredne sezone.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter