Izvor: HAPPYBSC
08.11.2023 u 19:05
0

Rajaković pričao o Jokiću i Dončiću:Snimak oduševio sve, pokazuje koliko vole Srbina(VIDEO)

Sjajna atmosfera u Torontu

Darko Rajaković, srpski trener, po prvi put ove sezone samostalno predvodi NBA tim, a u pitanju su Toronto Reptorsi. Srbin je letos dobio poverenje uprave kluba iz Kanade, a izgleda da je za kratko vreme stvorio sjajne odnose sa igračima.

To je potvrdio i snimak, koji se brzo proširio internetom, a glavni u priči bili su Rajaković i Denis Šruder, jedan od najboljih igrača Toronta.

Rajaković je u ranijoj fazi trenerske karijere imao priliku da radi u Španiji, a Luku Dončića je upoznao kada je Slovenac imao tek 14 godina.

„Isti je bio. Baš kao što je sada. Bio je nasmejan, uživao je u igri, voleo je mečeve, bio je takmičarski nastrojen i želeo je da pobedi. Već tada je bilo jasno da je pred njim bogata karijera, da je nešto posebno“, rekao je Rajaković, a onda je upitan i da li Dončića smatra jednim od najboljih evropskih igračem u NBA svih vremena.

„Luka je još mlad, ali je na dobrom putu da postane jedan od najboljih evropskih košarkaša svih vremena. Ali ne bih otpisao ni Nikolu Jokića“, istakao je Srbin, a onda je osetio kako iza njega sve vreme stoji Denis Šruder.

Rajaković se nasmejao, a onda je u tu grupu evropskih igrača morao da uvrsti i Šrudera, koji je čuo šta je želeo, a zatim s osmehom na licu ostavio Rajakovića da uradi intervju do kraja.

Šruder je tako pokazao da ima odličan odnos sa srpskim trenerom, a kako je poznato da Nemac voli da bude lider ekipe i da je iskren, vrlo je verovatno da i ostatak igrača Reptorsa odlično sarađuje sa Rajakovićem.

Toronto trenutno ima skor 3-4 u Evroligi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter