Izvor: NOVA.RS
27.05.2024 u 16:05
0

ROLAND GAROS: Saznao kada igra prvi meč na Rolan Garosu

Najbolji teniser planete Novak Đoković saznao je kada počinje takmičenje na ovogodišnjem Rolan Garosu.

Novak je dobio večernji termin, ne pre 20 časova i 15 minuta za meč prvog kola protiv Pjera Ig Erbera.

To je termin koji generalno ne odgovara srpskom teniseru koji u ovakvim okolnostima više voli dnevne termine, umesto onih večernjih.

Posebno u situaciji kada Đoković nije u idealnoj formi i kada i slabiji teniseri traže svoju šansu da mu zaprete i ugroze ga na terenu.

Francuzi su stavili prošlogodišnjeg šampiona da igra uveče kada je i odskok loptice drugačiji, a ni uslovi za igru nisu isti onim dnevnim.

Ovakav epilog je bio na neki način očekivan jer je organizatorima i za uveče bilo potrebno neko zvučno ime i Novak je tu popunio raspored.

Naravno, bilo je očekivano i da će Đoković izaći na teren stadiona Filip Šatrije, što će biti slučaj i u utorak uveče.

Pre njega na istom mestu igraju Ćinven Ženg i Aliz Korne, zatim Felipe Meligeni Alves i Kasper Rud, pa Erika Andrejeva i Arina Sabalenka. Tek četvrti meč na terenu je Novakov i ujedno poslednji u toku tog dana.

Đoković na Rolan Garos odlazi da brani titulu, a pre ovog turnira nije osvojio nijednu titulu u 2024. godini. Ima tri polufinala u Australiji, Monte Karlu i Ženevi, ali za sada nije pronalazio svoju najbolju igru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter