Izvor: informer
28.06.2024 u 19:17
0

RUSKI BORCI POSLALI PORUKU ŠIPTARSKOM PROVOKATORU: Skandal su pravili albanski i hrvatski huligani

Skandal za skandalom pravili su albanski i hrvatski huligani od početka Evropskog prvenstva u fudbalu, ali jedan se baš ističe.

Sramna provokacija albanskog reprezentativca Mirlinda Dakua, koji je posle meča između Hrvatske i Albanije (2:2) sa megafonom u rukama vodio horsko prozivanje i psovao Srbe i Makedonce.

UEFA je suspendovala Dakua, a njegov klub Rubin poručio je da će ovaj fudbaler biti žestoko novčano kažnjen.

Iz Rusije, međutim, ne stižu dobre vesti za Dakua, pa je pitanje i da li će se on uopšte vratiti u Kazanj. Naime, dobrovoljačka brigada ruske vojske pod imenom „Espanjola“ koju čine navijači fudbalskih klubova, poručila je albanskom igraču i provokatoru Mirlindu Dakuu da se ne vraća u Rusiju.

Borci ruske vojske koji drže položaje oko Ugljedara na ratištu u Ukrajini, objavili su portret Dakua sa nišanom na licu, dajući mu tako direktnu naznaku šta ga čeka u Rusiji, ukoliko se vrati u svoj klub Rubin iz Kazanja.

Ovo je samo deo saopštenja Espanjole vezano za Mirlinda Dakua, koje su objavili na svom Telegram kanalu:

UEFA NE STAJE SA KAŽNJAVANJEM: Hrvati su ponovo dobili ono što zaslužuju

– Kao što znate, rat u Jugoslaviji 1991. počeo je fudbalom. Savremeni rat, koji se vodi na teritoriji bivše Ukrajine u okviru Specijalne vojne operacije, bio je bez fudbala, sve dok Espanjola nije dovela naš omiljeni sport u Donbas. Sada se sve najzanimljivije utakmice odvijaju u blizini Časovog Jara. Iako ne pratimo ono što se dešava na EURO 24, neke vesti do nas stižu. Desetine naših starlinkova na liniji fronta rade kako treba. Tako smo bili prilično šokirani kada smo čuli da je igrač kazanjskog Rubina albanskog porekla, koji igra u našoj ligi, imao drskost da preko megafona skandira i poziva na ubijanje Srba. On to nešto ima protiv sve naše balkanske braće… Espanjola se obraća Dakuu. Bićemo kratki. U Rusiju ti je bolje da se ne vraćaš! Nikakva izvinjenja ovde više ne pomažu. Prekasno je. Doviđenja! – piše u poruci albanskom fudbaleru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter