Izvor: ALO
13.06.2024 u 17:42
0

SAZNAJTE U KAKVOM JE STANJU JOVIĆ: Srbija može da odahne!

Poznato stanje krilnog centra.

Zabrinuta je bila košarkaška Srbija kada je obelodanjeno da je Nikola Jović stigao u našu zemlju sa zaštitnom čizmom na nozi. Na sreću, stižu ohrabrujuće vesti.

Kako prenosi Mozzart sport, Jović je izvrnuo zglob na individualnom treningu pre nego što je pošao put Srbije iz Amerike.

Čizma mu je stavljena preventivno usled napornog leta preko Atlantika, a tačan stepen povrede će proceniti doktori reprezentacije Srbije.

 

FENOMENALNA VEST ZA „DELIJE“: Miloš Teodosić ostaje i naredne sezone!

 

Očekuje da talentovni krilni centar Majamija pauzira samo nekoliko dana pre nego što uhvati ritam i stavi se selektoru Svetislavu Pešiću na raspolaganje.

Istina, trebaće Joviću malo da uhvati ritam, ali nema dileme da će biti maksimalno spreman na pripremama za Olimpijske igre u Parizu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter