Izvor: Sportal
28.08.2024 u 16:23
0

ŠOK: Srbija bez Vlahovića! Oglasio se napadač Juventusa

Dušan Vlahović neće se odazvati pozivu selektora Dragana Stojkovića za predstojeće utakmice sa Španijom i Danskom na startu Lige nacija. "Orlovi" najpre 5. septembra dočekuju evropske i olimpijske šampione, a onda tri dana gostuju poslednjem rivalu sa minulog Evropskog prvenstva.

Dušan Vlahović danas posle 15 časova oglasio se na društvenim mrežama.

 

vlahovicdusan instagram

Danas sam obavestio stručni štab da iz porodičnih razloga neću biti u mogućnosti da se odazovem pozivu selektora za predstojeće utakmice Lige nacija protiv Španije i Danske – napisao je Dušan Vlahović na svom Instagram profilu.

Šteta!

Dušan Vlahović nalazi se u izvanrednoj formi. To je pokazao u minulom kolu Serije A, kada je dao dva gola u pobedi Juventusa na uvek neugodnom gostovanju Veroni – 3:0.

Nema sumnje da bi kao takav Duci bio od ogromnog značaja za nacionalni tim u mečevima naredne sednice. Ovako, ostaje da se vidi hoće li Piksi naknadno pozvati nekog napadača.

Srbija od Evropskog prvenstva nije imala utakmice, niti je selektor Dragan Stojković vršio prozivke. „Orlovi“ će se u ponedeljak okupiti u SC FSS u Staroj Pazovi, a od igrača koji su bili na EURO 2024, osim Vlahovića, nećemo gledati ni Filipa Kostića, Filipa Mladenovića, Uroša Spajića i Nemanju Gudelja, koji se nisu našli na Piksijevom spisku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter