Izvor: sport alo
11.06.2024 u 12:41
0

SPREMA SE JOŠ JEDAN VELIKI ODLAZAK SA „MARAKANE“ Zvezda traži milione

Da li je vreme za još jedan rastanak?

Prethodnog leta je Piter Olajinka stigao u Crvenu zvezdu kao veliko pojačanje, ali, nije baš pokazao ono što se od njega očekivalo, dok češki portal „Infotbal“ prenosi i informaciju da je Nigerijac spreman da se vrati u Slaviju, ali da Zvezda pravi problem.

POSLEDNJI PIKSIJEV RAPORT PRED PUT U NEMAČKU! Selektor jasan: Verujte u nas, NEĆEMO vas razočarati!

 

Naime, Piter Olajinka želi da se vrati, tako tvrde Česi, ali, problem je obeštećenje koje Zvezda potražuje za njegove usluge.

Kako navodi ovaj portal, Zvezda traži čak 6.000.000 evra za fudbalera koji je kao slobodan igrač stigao prethodnog leta.

Ipak, nije spremna Slavija na takav potez, ne želi da plati toliko novca za fudbalera koji je sa uspehom nastupao za ovaj klub.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter