Izvor: 24SEDAM
30.08.2024 u 20:30
0

ŠTA JE TRULO U HUMSKOJ I PARTIZANU: Ovaj transfer je sve što vam treba da shvatite

Matija Nastasić poslednjeg dana prelaznog roka pronašao novi angažman kao slobodan igrač

Trulo je sve u Partizanu… Toliko da počinje žestoko da zaudara… One koje bi trebalo, to nimalo ne dotiče, a ukoliko je dosad i bio neko ko nije shvatio svu nesposobnost Milorada Vučelića, Miloša Vazure i njihovih najbližih saradnika da urade nešto u korist crno-belih, ovaj transfer će im sve nacrtati kao na staklu.

U momentu kada svaka linija tima Aleksandra Stanojevića vapi za kvalitetom, Partizan je imao svoje dete, nekadašnjeg reprezentativca sa iskustvom igranja u Premijer ligi, Seriji A, Bundesligi i Primeri na tacni. Iskusni štoper Matija Nastasić celog leta bio je slobodan agent, da bi poslednjeg dana prelaznog roka stavio paraf na vernost španskom Leganesu.

Iako je ponikao na terenima ispod južne tribine stadiona u Humskoj i na Teleoptiku, Nastasić kao jedan od najvećih talenata u svojoj generaciji nije upisao nijedan zvaničan nastup u seniorskom timu Partizana.

Kao tinejdžera, direktno iz omladinske škole, tadašnji predsednik crno-belih Dragan Đurić prodao ga je Fiorentini, posle koje ga je put vodio do Mančester sitija, Šalkea i Majorke u čijem dresu je prošle sezone ostavio sasvim zadovoljavajući utisak.

Ipak, ovog leta dve strane nisu pronašle zajednički jezik oko nastavka saradnje, pa je Nastasić u samom finišu letnje pijace uspeo sebi da obezbedi barem još jednu sezonu u ligama petice.

Napomene radi, još jedno Partizanovo dete, najmlađi kapiten u trofejnoj istoriji urušenog velikana iz Humske i igrač gotovo identične biografije kao što je Nastasićeva nema angažman… Stevan Jovetić trenira u Podgorici i čeka poziv za nastavak karijere. One koje bi trebalo u Humskoj to nimalo ne dotiče…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar