Izvor: Novosti
28.06.2021 u 17:07
0

TENISKI KRALJ STARTOVAO NA VIMBLDONU: Novak dao Britancu set fore, pa ga samleo!

Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Vimbldona, pošto je na startu turnira pobedio DŽeka Drejpera sa 4:6, 6:1, 6:2, 6:2.

NAJVAŽNIJE: 

VUČIĆ U KRAGUJEVCU: Ovo oružje pripada našem narodu! (FOTO)

KOSOVSKA POLICIJA POD PUNIM NAORUŽANJEM: Zaustavljaju Srbe i sve PRETRESAJU!

MALI OBJAVIO SLIKU SA MINISTARKOM: Pogledajte kakav PRESLADAK SUVENIR su kupili u Dino parku! (FOTO)

PREDSEDNIK VUČIĆ U KRUŠEVCU: Osnovne vrednosti Srbije su nezavisnost, sloboda i mir! (VIDEO)

Odličan meč odigrao je svetski broj jedan i potpuno zasluženo se domogao naredne faze. I prvi set koji je izgubio Nole je igrao dobro, najbolji pokazatelj za to je da je propustio čak sedam brejk lopti.

Od drugog seta krenula je totalna dominacija našeg asa. Počeo je servis sve bolje da radi, forhend i bekhend je takođe postao dosta bolji i već tada je bilo jasno u kom smeru će se odvijati nastavak meča.

Rutinski je Srbin dobio naredna tri seta, protivniku je prepustio samo pet gemova i pokazao da je spreman da po šesti put pokori London.

Đoković je danas održao teniski čas serviranja, imao je čak 25 asova, a kada tako servirate na travi protivnik nema šta da traži.

Vratio se Novak na centralni teren Vimbldona, odigrao je prvi meč ovde posle 700 dana od kada je podigao poslednji pehar 2019. godine.

SAZNAJTE I OVO: 

LAŽNI HIRURG NA SLOBODI! Sava Knežević pušten iz pritvora!

ANĐELKOVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Milošević je bio svestan ZAMKE na KiM!

Spremne za doček: AIR SRBIJA DOVODI ZLATNE KOŠARKAŠICE (GALERIJA)

BEZ FLAŠICE VODE NI DO PRODAVNICE! Evo kakvo nas vreme očekuje danas

Treba reći i da Đoković u bogatoj karijeri nikada nije izgubio prvi meč na jedinom grend slemu koji se igra na travi.

Novak se zaista nalazi u sjajnoj formi i veliko je pitanje da li iko može da ga zaustavi u pohodu na 20. grend slem titulu.

Najbolji teniser sveta će u drugom kolu igrati protiv pobednika meča Tomas Barios (Čile) – Kevin Anderson (Južna Afrika). Inače, protiv Andersona je slavio u finalu 2018. godine na ovom istom mestu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter