Izvor: Novosti
14.10.2021 u 11:42
0

MEDVEDEV DIGAO RUKE OD NOVAKA: Tri razloga zbog kojih sam izgubio!

Danil Medvedev još uvek može samo da sanja o prvom mestu na ATP listi. Posle poraza u Indijan Velsu, imao je na šta da se požali Rus

– Imam tri stvari da kažem. Prvo, mislim da nikad nisam izgubio tri servis gema zaredom na tvrdim podlogoma.

PROČITAJTE JOŠ:SRBIN ĆE IGRATI SA MESIJEM!

To pokazuje koliko je teren spor, skoro kao šljaka i ta podloga mi se ne sviđa.

Drugo, znam da je igranje u dnevnom terminu mnogo teže za kontrolu lopte i zato povremeno nisam mogao da pogodim prvi servis.

Tražio sam da igram u večernjem, ali to nije bilo moguće jer sam dan ranije imao slobodan dan, a drugi su igrali. To je sasvim normalno – počeo je Medvedev.

PROČITAJTE JOŠ: JOKIĆ U MVP IZDANJU: Nagetsi izgubili, ne može Nikola sve sam

Kao treći razlog naveo je odličnog Dimitrova.

– Igrao je bolje od svih koji su protiv mene bili na US Openu. Ako ovako nastavi mislim da niko ne može da ga pobedi ovde.

Medvedev ne očajava. Kaže da je bolje da je ovaj meč izgubio nego protiv Đokovića u finalu US Opena.

– Da sam izgubio finale US opena bilo bi mi teško. Mislim da ovaj poraz nije smak sveta. Sigurno bi mi bilo teže da sam izgubio finale u Njujorku. Sada ću raditi na tome da budem još bolji – zaključio je Medvedev.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter