Izvor: HappyBSC
14.10.2021 u 12:40
0

NADAL SE OPRAŠTA OD TENISA? Ne zna kad će opet moći na teren

Bivši broj 1 i najbolji španski teniser Rafael Nadal rekao je da nije siguran kad će moći da se vrati na teren. On je, podsećamo, propustio Letnje Olimpijske igre u Tokiju zbog povrede stopala. 

Tridesetpetogodišnji Nadal je trenutno fokusiran na rigorozan trening, pa ne žuri da se vrati u igru dok se ne oporavi. 

PROČITAJTE JOŠ: MEDVEDEV DIGAO RUKE OD NOVAKA: Tri razloga zbog kojih sam izgubio!

Povodom svog povratka na teren Nadal je izjavio:

– Hoću da se oporavim od povrede i vratim u kondiciju. Ne znam kada ću igrati ponovo, radim dosta svaki dan, pratim spevifičan plan sa jasno određenim ciljevma. 

PROČITAJTE JOŠ: Evo kako Novak može da sačuva tron!

Na pitanje koji su to ciljevi Rafa je odgovorio: 

– Ne bih da kažem koji su to ciljevi jer uvek ima stvari koje ne mogu sto posto da kontrolišem. Meni je jasno koji su mi ciljevi i verujem da će se stvari razviti u pozitivnom pravcu. Trenutno sam u procesu oporavka od posla. Čovek mora da bude oprezan u ovim situacijama i da gleda unapred. 

Nadal se najverovatnije neće vratiti u igru ove sezone i ove godine ima osvojena dva manja turnira – Otvoreni turnir u Barseloni i Masters u Rimu. 

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter