Izvor: alo
15.10.2021 u 13:30
0

Drama u borbi za prvo mesto, Novak i Medvedev do poslednjeg daha!

Sve je otvoreno, i borba za prvo mesto mogla bi da bude nikad jača. Mogla bi da se dogodi prava drama u okršaju za najboljeg tenisera sveta – u glavnim ulogama su Novak Đoković i Danil Medvedev

Prvo i osnovno, niko ne zna šta će Novak igrati do kraja sezone. Titula u Parizu ili finale na Mastersu u Torinu uz sve dobijene mečeve u grupi ili kombinovani rezultati sa ova dva turnira su uslov da Nole bude prvi.

PROČITAJTE JOŠ: NADAL SE OPRAŠTA OD TENISA? Ne zna kad će opet moći na teren

Naravno, realnije je da Nole do ovog rekorda dođe mnogo lakše, jer nije realno da Medvedev sve pobedi. Do prvo mesta može samo ako svoji sve turnire za koje je prijavljen do kraja sezone – u Moskvi (maksimalan broj poena 250), Parizu (1.000) i Torinu (1.500).

Sa druge strane što manje Nole bude izlazio na teren, Danilove šanse su veće. 

Đoković sada ima 1.900 poena više od Medvedeva i ako osvoji 850 poena, a njegov rival pobedi na sva tri pomenuta takmičenja, njih dvojica bi godinu završili sa 9.220 bodova.

Ali, kako Đoković ima više poena na najvažnijim turnirima, on bi bio u prednosti. Za razliku od svih prethodnih godina, odluku o najboljem na kraju godine sada daje ATP trka, a ne ATP lista.

Biće zaista vruće do kraja, sve je otvoreno…

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter