Izvor: TANJUG
14.06.2022 u 15:19
0

POVRATAK LEGENDE! Serena Vilijams igra na Vimbldonu?

 Američka teniserka Serena Vilijams najavila je danas da bi mogla da igra na trećem grend slem turniru sezone Vimbldonu.

Serena Vilijams, koja je u karijeri osvojila 23 grend slem titule, nije igrala godinu dana pošto je 2021. morala da preda meč prvog kola Vimbldona zbog povrede noge. Ona se trenutno nalazi na 1.208. mestu WTA liste.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Vilijamsova je na društvenim mrežama objavila fotografiju belih patika na travi, uz oznake Vimbldona i poruku: „SW i SW19. To je sastanak. 2022, vidimo se tamo“.

Vimbldon će biti održan od 27. juna do 10. jula. Legendarna američka teniserka je u objavi označila i WTA turnir u Istbornu, koji pocinje nedelju dana pre Vimbldona.

Serena Vilijams (40) je u karijeri osvojila 73 titule. Ona je osvojila sedam trofeja na Vimbldonu, a poslednji 2016. godine.

NADAL IPAK NEODLUČAN: Telo će mi dati odgovor da li idem u London ili ne

Britanski mediji ističu da bi američka teniserka mogla da učestvuje na trećem grend slem turniru sezone zahvaljujući zaštićenom renkingu za igrače koji su bili duže van terena zbog povrede. Međutim, Vilijamsova nije podnela ovaj zahtev, pa će joj za učešće na Vimbldonu biti potrebna specijalna pozivnica organizatora.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter