Izvor: telegraf.rs
14.06.2022 u 14:00
0

NADAL IPAK NEODLUČAN: Telo će mi dati odgovor da li idem u London ili ne

Najbolji španski teniser Rafael Nadal odradio je prve treninge na travnatoj podlozi na Majorci, ali je istakao da još ne zna da li će igrati na Vimbldonu, koji počine 27. juna, prenose španski mediji.

Nadal, trenutno četvrti na ATP listi, nedavno je 14. put osvojio Rolan Garos i stigao do 22. grend slem trofeja. Španski teniser ima hroničnih problema sa povredom stopala, a pre nedelju dana se podvrgao novom tretmanu pulsnom radiofrekvencijom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

DO JUČE NA ŠTAKAMA, A OD PONEDELJKA NA TERENU: Nadal će učestvovati na Vimbldonu

– U ovom trenutku je Vimbldon prioritet. Grend slem turniri su uvek prioritet, ali telo će mi dati odgovor da li idem u London ili ne – rekao je Nadal, koji je Vimbldon osvojio 2008. i 2010. godine.

Španac je istakao da će postepeno pojačati intenzitet treninga na travi da bi video reakciju stopala.

– Tek posle više odrađenih treninga, koji će se vremenom pojačavati, znaću da li mogu da igram na Vimbldonu – rekao je Nadal.

Vimbldon će biti odigran od 27. juna do 10. jula. Titulu brani Novak Ðoković, koji je šest puta u karijeri osvojio treći grend slem turnir sezone.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter