Izvor: Alo
07.06.2024 u 12:19
0

BIO JE TO SJAJAN MEČ, ALI… Zbog Novaka legenda izgrmela!

Džon Mekinro je udario jako na organizatore Rolan Garosa, i to sve zbog Novaka Đokovića

Mekinro je jako ljut što je Novak Đoković morao da igra meč tako kasno. Usledila je i povreda kolena.

– Bila je smešno što je izašao na teren u 22.30 protiv Musetija – rekao je Mekinro za Eurosport.

„SRBI SMO, LJUDI SMO, NEMOJTE DA…“ Bivši reprezentativac ZAPALIO MREŽE posle skandala – evo šta je poručio svim navijačima!

Nastavio je u istom ritmu.

– Bio je to sjajan meč, ali je trajao do tri ujutru. Apsurd. Onda je Novak morao da prođe kroz još jedan maratonski meč… Ako ovo ne promeni način na koji se razmišlja o rasporedu na grend slemovima, ne znam šta će, jer je reč o igraču koji je broj jedan na svetu. Došlo je do toga da je prvi nosilac, verovatno najbolji igrač ikada, povređen, i to je doprinelo tome. Morao je da igra do tri ujutru, ne možete mi reći da to nije uticalo na njegovo telo, njegov sistem ili oporavak. U koliko sati je legao? U sedam. Koliko je spavao? Moglo bi se nabrajati dalje, a ovo nije prvi put da se ovako nešto događa. On je možda i najveći igrač svih vremena i šteta je što se ovo dogodilo.

Na kraju je poentirao.

–  Da li Lebron Džejms igra finale NBA lige u tri ujutru? Bilo je dosta kiše, i oni su pokušavali da sustignu, ali nisu morali da stave Grigora Dimitrova na centralni teren. To je samo odložilo sve. Ne znam šta su mislili, osim što su samo želeli da se mečevi odigraju. Dakle, cela stvar je mrlja za naš sport, istina – zaključio je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter