Izvor: BSC HAPPY
14.04.2023 u 09:03
0

DA LI NOVAK MORA DA BRINE? Evo koliko će poraz uticati na njegovo mesto na ATP listi!

Najbolji teniser planete, Novak Đoković izgubio je u osmini finala Monte Karla šokantno od Lorenza Musetija, međutim za sada ne treba da brine za svoju prvu poziciju na ATP listi.

Pošto je Đoković poražen prethodne godine još u drugom kolu ovog istog turnira od Alehandra Davidoviča-Fokine, Novak je ovim porazom samo otišao u plus, pošto je dogurao jednu rundu dalje, tako da će ponedeljka imati 7.240 bodova na ATP listi.

Kao što je poznato, Karlos Alkaraz ove nedelje nije igrao u Monte Karlu, tako da je izgubio 10 za sledeću ATP listu.

Već nedelje nema nigde, pa je on izgubio 10 bodova za sledeću ATP listu, a dobra vest za Đokovića je da je i Kasper Rud ispao u istoj rundi.

U igri su još Danil Medvedev, koji bi titulom mogao da dođe do 6.060 bodova, što je skoro 1.200 manje od Novaka, a u slučaju da trofej odnese Stefanos Cicipas, Grk bi se popeo na 5.770 bodova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter