Izvor: Novosti
11.11.2021 u 09:33
0

Đoković o Ibrahimoviću: On je zaista simbol balkanskog mentaliteta!

Poslednji  turnir u sezoni Srbin će odigrati završni Masters u Torinu.

Mesto, gde dugo nije igrao, ali gde se uvek rado vraća,.

PROČITAJTE JOŠ:NEJMAR PROMENIO IMIDŽ (FOTO)

Nole je pričao o porazima na Ju-Es openu i Olimpijskim igrama iz kojih je izašao mnogo jači.

– Poraz doživljavam ne samo kao razočaravajuću emociju trenutka, već i kao priliku za mentalni rast i jačanje karaktera da se izvučem iz teške situacije kao čovek i bolji igrač nego što sam bio. Svakako je to bio težak posao za mene. Um ima važnost kakvu imaju fizički i tehnički aspekti igre. Morate biti u stanju da razumete kako da upravljate negativnom energijom na najproduktivniji način – rekao je Novak.

Đoković obožava Italijane i njihov odnos prema sportu.

– Ovo je prilika da se vratim u grad u kojem sam bio samo jednom, sa 15 godina, da igram juniorski turnir. Pokušaću da uživam što je moguće više. Srećan sam što se igra u Italiji, gde uvek nađem veliku strast prema sportu i imam veoma poseban odnos sa navijačima. Naravno, mogao bih da kažem da sam imao velike uspehe u Londonu u poslednjih 11 godina, ali je odlično za promociju našeg sporta što finale može da se igra u još jednoj zemlji koja voli tenis“.

Novak je naravno pričao i o njegovom velikom prijatelju Zlatanu Ibrahimoviću…

– Sviđa mi se njegova filozofija, što sam stariji, to se osećam mlađe. On je zaista simbol balkanskog mentaliteta, snage da nikada ne odustanemo i potpunog samopouzdanja. U tome se veoma prepoznajem u njemu: ima mentalitet šampiona koji poštuje druge, ali koji na teren ulazi sa svešću o svojim kvalitetima koji proizlaze iz njegove radne etike.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter