Izvor: Blic
11.11.2021 u 15:40
0

SVI SU UBEĐENI DA ĆE NOVAK IGRATI: Australian open ne sme da se propusti!

Saga oko Australijan opena još uvek traje i deluje da se konačan odgovor ni ne nazire, kao ni zvaničan stav Novaka Đokovića.

Još uvek je na snazi odluka da nevakcinisani teniseri neće moći da učestvuju na prestižnom grend slemu.

PROČITAJTE JOŠ: Đoković o Ibrahimoviću: On je zaista simbol balkanskog mentaliteta!

Danil Medvedev najavio je da sigurno dolazi u Melburn, što znači da je ipak odlučio da primi vakcinu, dok je nekadašnja austrijska teniserka Barbara Šet bacila crv da je i Novak primio vakcinu, ali je sve to trenutno u domenu nagađanja.

Sada se u priču uključio i Tod Vudbridž, legendarni dubl igrač, koji veruje da će se Đoković sigurno naći na turniru u Melburnu.

– Mnogo toga je u igri da bi Đoković propustio turnir u Melburnu. Za mene bi bilo nezamislivo da ne dođe. Ubeđen sam da će igrati – izjavio je Vudbridž.

PROČITAJTE JOŠ: Napustio Pariz sa peharom, a onda mu javili neočekivanu vest

Srpski teniser trenutno se nalazi na 20 osvojenih grend slemova, koliko imaju i Rodžer Federer i Rafael Nadal.

– Jasno mi je da Novak ima neke svoje principe u koje veruje. Da nije tako ne bi u jednom trenutku odlučio da promeni način ishrane. Vidi se kakve je rezultate ostvario – rekao je Australijanac.

Legendarnog tenisera više muči šta će biti posle turnira u Australiji.

– Sve je stvar Novakovog izbora. Jasno je, međutim, da će sve više turnira zahtevati vakcinaciju i da će u nekom trenutku morati, ako već nije, da se odluči na taj korak, završio je Vudbridž.

Najnovije vesti iz domaćeg i stranog sporta možete čitati od sad i na zvaničnom Twitter nalogu Happy BSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter