Izvor: Alo
07.06.2024 u 14:24
0

EVO KAKO STOJE STVARI: Morao je da se povuče sa turnira!

Očekuje nas pravi spektakl u Parizu - udariće Janik Siner na Karlos Alkaraza!

Novak Đoković nažalost, neće braniti titulu osvojenu prošle godine u Parizu. Nole je morao da se povuče sa turnira pre meča četvrtfinala u kom je trebalo da igra protiv Norvežanina Kaspera Ruda zbog problema sa kolenom na desnoj nozi.

BIO JE TO SJAJAN MEČ, ALI… Zbog Novaka legenda izgrmela!

Đoković je u Parizu uspešno operisao meniskus desnog kolena i sada ga očekuje oporavak od tri nedelje.

Nole je napustio bolnicu, pa je objavio sliku na kojoj se nalazi na štakama. Odmah su usledile brojne poruke podrške Novaku.

Kako sada stvari stoje, Đoković će preskočiti Vimbldon, kako bi bio spreman za Olimpijske igre u Parizu koje startuju 26. jula u Parizu

Ono što je sigurno, Đoković je izgubio prvo mesto na svetu odustajanjem sa Rolan Garosa, pa će tako na čelu teniskog karavana od ponedeljka biti Italijan Janik Siner po prvi put u karijeri.

Danas nas na Rolan Garosu očekuje pravi spektakl, polufinalni meč između Janika Sinera i Karlosa Alkaraza.

Dobićemo odgovor na pitanje da li će Srbin ostati na drugom mestu ili će čak pasti na treće.

Naime, ukoliko Siner osvoji turnir, Đoković ostaje drugi, ali ako Alkaraz dođe do trofeja, onda će Đoković pasti na treće mesto!

Meč počinje u 14.30, pa nema sumnje da će ovaj meč zanimati sve Đokovićeve navijače.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter