Izvor: Alo
31.08.2024 u 20:32
0

IMAO SAM MNOGO BOLJIH MEČEVA U KARIJERI: Pobeda nad Novakom mi nije najveća u karijeri

Niko se nije nadao ovom odgovoru.

Aleksej Popirin je priredio senzaciju na US Openu tako što je nadigrao Novaka Đokovića. Australijanac je dao zanimljivu izjavu posle tog meča, a rekao je da mu pobeda protiv Noleta nije najveća u karijeri:

OVO JE JEDNA OD NAJVEĆIH PREVARA U ISTORIJI PARAATLETSKOG SPORTA: Srbinu oteli medalju

– Iskreno mnogo mi je veća pobeda u Montrealu, gde sam osvojio turnir iz masters serije, nego ova protiv Novaka. Tada sam se osećao neverovatno, ovo je bilo kao nešto u šta sam verovao da mogu da uradim – rekao je Popirin i dodao:

– Gledajući nivo na kom sam igrao, ne bih rekao da je to bilo nešto najbolje od mene. Imao sam u karijeri mnogo boljih mečeva. Presudilo je što sam sve taktički odradio kako treba – zaključio je Popirin.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter