Izvor: Tanjug
03.01.2022 u 10:21
0

KRAJINOVIĆ OD SJAJA DO OČAJA – Filip doneo prvi bod Srbiji protiv Čilea

Teniseri Srbije poveli su protiv Čilea sa 1:0 u 2. kolu ATP kupa, pošto je Filip Krajinović uspeo da savlada Alehandra Tabila rezultatom 2:1 (6:4, 3:6, 7:6), posle dramatičnog preokreta!

Krajinović je odlično igrao u prvom periodu, rutinski je servirao, uspeo je da napravi brejk u sedmom gemu, pa je sa ukupnih 6:4 stigao do vođstva.

Na krilima osvojenog prvog seta, Filip je oduzeo servis rivalu na startu drugog, ali se onda u potpunosti „raspao“. Srpski teniser je pretrpeo dva uzastopna brejka, pa je Tabilo sa 6:3 izjednačio rezultat.

Odlučujući interval igre počeo je serijom brejkova na obe strane – po dva! Pri rezultatu 5:5, Tabilo je imao brejk loptu, ali Krajinović je uspeo da je spasi, uz pomoć sreće. U narednom gemu, Srbin je vodio sa 30:15, ali je Tabilo dobrim početnim udarcima uspeo da dođe do taj-brejka. Tabilo je bolje otvorio 13. gem, vođstvom od 2:0, ali je onda Krajinović odigrao furiozno, pripalo mu je narednih šest poena, iskoristio je treću meč loptu za veliku pobedu!

U drugom singlu sastaju se Dušan Lajović i Kristijan Garin, a potom sledi meč dublova.

Ranije danas, u našoj grupi Španija je savladala Norvešku 3:0.

Srbija je u prvoj rundi bila bolja od Norveške 2:1, dok je Čile sa maksimalnih 3:0 poražen od Španije.

U polufinale takmičenja plasiraće se samo prvoplasirane ekipe iz četiri grupe.

Najbolji teniser sveta i prva zvezda naše selekcije Novak Đoković pred start ovog takmičenja otkazao je učešće

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter