Izvor: Kurir
19.06.2020 u 11:08
0

NOLE JE U HRVATSKOJ: ČUVA GA POLICIJA, UŽIVA NA JAHTI (VIDEO)

Najbolji svetski teniser Novak Đoković nalazi se u Zadru, a da se sve bude kako treba brine se veliki broj ljudi.

Bezbednost srpskog tenisera u Hrvatskoj je na visokom nivou, a o njegovoj sigurnosti brinu policija i telohranitelji, prenose hrvatski mediji. 

PROČITAJTE JOŠ I OVO

NOVI DETALJI STRAVIČNE NESREĆE: PROŠAO KROZ CRVENO, DVOJE MRTVIH, LEKARI SE JOŠ BORE ZA ŽIVOTE!

MALU LENKU DANAS VRAĆAJU RODITELJIMA!

DOSPEVAJU RATE NA NAPLATU: Za mnoge ističe moratorijum na kredite

Vremenska prognoza za danas: MALO TOPLIJE, MESTIMIČNO KIŠA

Nema sumnje da u Hrvatskoj vlada veliko interesovanje za najboljeg tenisera sveta, te mere bezbednosti uopšte ne treba da čude. 

Kako pišu hrvatski portali Novak je odseo je u luksuznom rizortu „Falkensteiner“ s pet zvezdica u Petrčanima pored Zadra na predelu Punta Skale.

Luksuzna jahta „Asha“ u četvrtak se usidrila u uvali u Petrčanima, a Novakovu suprugu Jelenu su odmah pod pratnjom prebacili od mesta gde se jahta usidrila do rizorta.

Jahta, za koju nedeljni najam iznosi 50.000 evra, sve vreme je u pratnji pomorske policije, a Novaka i njegovu porodicu danonoćno čuva zadarska policija.

Odlazak do bazena koji se nalazi u luksuznom hotelu ne može da prođe bez pratnje telohranitelja koji ga prate još iz Srbije.

Mother Nature’s gym #Zadar #AdriaTour Adria Tour

Posted by Novak Djokovic on Среда, 17. јун 2020.

Đokoviću je na raspolaganju i privatna plaža na kojoj je odradio trening, a osoblje hotela ga po rizortu prevozi u golf vozilima.

Đoković ima i svog privatnog kuvara koji mu priprema specijalitete, a dok ne odmara u hotelu se vozi na jahti. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter