Izvor: Alo.rs
19.06.2020 u 14:25
0

USPEŠNA PRVA NEDELJA: Tipsarević govorio o ambicioznom projektu koji se održava u Beogradu!

Na njemu učestvuje i Filip Krajinović

Prva nedelja Otvorenog prvenstva Istočne Evrope, koje je planirano da traje šest sedmica uspešno je prošla, rekao je Janko Tipsarević, organizator turnira.

– Ovo je ambiciozan projekat koji treba da traje šest nedelja. Zapitam se i sam u šta smo ušli. Ideja je nastala posle otkazivanja Indijan Velsa. Probali smo da napravimo nešto da bi tenis kao sport nastavio da živi – rekao je Tipsarević na konferenciji za medije u Kraun Plazi.

Turnir je startovao 15. juna na terenima na SC Olimp, a bivši teniser rekao je da je zadovloljan odzivom igrača, kojima se zahvalio što su došli u Beograd.

– Momci i devojke iz regiona su odmah prihvatili priliku da igraju. Prva nedelja je bila uspešna, imali smo mali broj otkaza, a naredne imamo drugi deo takmičenja – rekao je Tipsarević.

OVO MORATE ZNATI

TUGA DO NEBA! Oproštaj SINA I SUPRUGA od TRAGIČNO PREMINULE DOKTORKE

U HRVATSKOJ JE MOŽDA POČEO DRUGI TALAS EPIDEMIJE

BLOKIRAN MOST NA BEGEJU Policija zatvorila ceo rejon, nađena eksplozivna ubojna sredstva

Ovo su 5 najnepristojnijih znakova horoskopa!

Turnir se igra bez prisustva publike, a Tipasrević je otkrio da neće biti promene po tom pitanju ni u narednim nedeljama turnira, zbog velikog broja ljudi koji dolaze sa igračima na sam turnir.

Srpski teniser Filip Krajinović, koji je prošle nedelje igrao finale Adria Tour-a, igraće i na turniru koji ogranizuje njegov trener.

– Od mene se očekuje mnogo. Iza mene je jedan prelep vikend, nezaboravan. Ulazim spreman u narednu nedelju. Čast mi je što ću igrati na Jankovom turniru. Biću maksimalno spreman. Imam pritisak, igra se u njegovom klubu, a on mi je trener. Sve je to sastavni deo sporta – rekao je Krajinović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter