Izvor: Alo.rs
19.06.2020 u 14:39
0

SRĐAN UZVRAĆA UDARAC: Amerikanac udario po Đokovićevom ocu i optužio ga da ima problem

Etablirani novinar i član teniske Kuće slavnih, Mihal Samulski prokomentarisao je najnoviji intervju Srđana Đokovića u emisiji „Sport light“.

Otac najboljeg tenisera sveta je u gostovanju u medijima izjavio kako je jedini razlog zašto se Rodžer Federer i dalje bavi tenisom taj što mu Novak i Rafael Nadal „dišu za vratom“ i kako treba da se posveti porodici.

 Ovo nije prvi put da Srđan Đoković iznosi ovakav stav i Samulski smatra da ga time napada:

OVO MORATE ZNATI

TUGA DO NEBA! Oproštaj SINA I SUPRUGA od TRAGIČNO PREMINULE DOKTORKE

U HRVATSKOJ JE MOŽDA POČEO DRUGI TALAS EPIDEMIJE

BLOKIRAN MOST NA BEGEJU Policija zatvorila ceo rejon, nađena eksplozivna ubojna sredstva

Ovo su 5 najnepristojnijih znakova horoskopa!

– Đokovićev otac izgleda ima problem sa Federerom. Ponovo Srđan Đoković napada Švajcarca otpužujući da igra u ovim godinama jer ne može da prihvati činjenicu da će Nadal i Đoković biti bolji od njega –  napisao je Samulski.

Samulski je jedan od najiskusnijih novinara na turu, u karijeri je izveštavao sa više od 500 turnira među kojima su bili Grend slemovi i razni ATP i WTA turniri.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter