Izvor: Tanjug
20.06.2020 u 07:38
0

IVANIŠEVIĆ PORUČIO: Da li je Hrvatska svesna koliko Đoković radi za nju

 Jesu li Hrvatska i hrvatski turizam svesni koliko svetski broj jedan u tenisu Novak Đoković radi za njih, upitao je hrvatski teniser Goran Ivanišević posle prvog dana Adria tura u Zadru.

– Jesu li Hrvatska i hrvatski turizam svesni koliko Novak Đoković radi za njih? To je pravo pitanje, to ćemo videti kad se ovaj turnir završi. Zahvaljujem njemu i celoj njegovoj porodici što su nam pomogli da ovo organizujemo – rekao je Ivanišević za medije.

On je prokomentarisao i činjenicu da se Đoković rasplakao posle završetka Adria tura u Beogradu.

OVO MORATE ZNATI

PUTIN LJUT: Istina o Drugom svetskom ratu potrebna svima

SAMO JE ĆUTAO: Nakon žurke gde je SILOVAN, DEČAK TIHO otišao na SPAVANJE!

PREMIJER MALTE NALOŽIO ISTRAGU: Novinarka UBIJENA jer je RAZOTKRILA MUTNE RADNJE malteške kompanije i režima u Crnoj Gori!

AMERIKA PRETI: Nećemo dozvoliti Kinezima i Rusima da jačaju NUKLEARNI ARSENAL!

TENK NA MARAKANI VIŠE NIJE SAM! Stiglo je još nešto! (FOTO)

– Novak je posle Beograda reagovao kako je reagovao, pokazao je da je veliki čovek i sada je spreman za turnir. U nedelju ćemo videti ko će biti osvajač. Ovo je format u kojem nema favorita. Poslali smo US Openu i celom svetu poruku da je sve moguće – rekao je Ivanišević.

– Verujem da su navijači i igrači uživali u prvom danu tenisa. Sutra se okrećemo ozbiljnijem tenisu –  rekao je Ivanišević, preneli su mediji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter