Izvor: 24sedam
27.09.2024 u 15:30
0

NOVAK U BEOGRADU: Jedan detalj je zabrinuo navijače! (FOTO)

Da li je sve u najboljem redu?

Uzeo je najbolji tensier sveta Novak Đoković nakon Olimpijskih igara malo slobodnih dana kako bi odmorio od velikih napora, ali i zalečio povrede.

Usledio je potom Dejvis kup, gde je sa timom Srbije upisao pobedu u beogradskoj dvorani Aleksandar Nikolić, a tom prilikom je na meč navijače pozvao rečima da možda igra poslednji put u rodnom gradu.

Zabrinulo je to navijače, pa su željni najboljeg tenisera napunili dvoranu, a Novak se brže-bolje vratio u Beograd, ali ovog puta kako bi trenirao.

Iako je doživeo pad na ATP listi, jasno je Novak više puta stavio do znanja da mu titule i prvo mesto više nisu prioritet, već grend slem turniri i uživanje u sportu, vredno se sprema za nastavak sezone.

Đoković trenira i dalje u svom gradu, a na jednoj od fotografija koja je obelodanjena na društvenim mrežama, javnosti je pažnju privukao steznik na kolenu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milovanovic Elena (@milovanovicelena)

Novak je na Rolan Garosu zadobio povredu meniskusa, i podvrgnut je operaciji, a iako se činilo da je povreda prošlost, on iz preventivnih razloga brine o svom telu, pa i na treninzima nosi zaštitu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter