Izvor: Kurir
05.07.2024 u 09:25
0

O ČEMU SE RADI: Veliki skandal na Vimbldonu

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Vimbldona pošto je posle malih problema pobedio ljubimca domaće publike, malo poznatog Britanca Džejkoba Firnlija (3:1).

Delovalo je posle prva dva seta da će Đoković lako izaći na kraj sa Firnlijem, ali je Britanac kako je vreme odmicalo samo „dodavao gas“, tako da je uspeo da dobije set i natera najboljeg svih vremena da igra još, pa je malo falilo da se meč protegne i na odlučujući peti set.

NADMAŠILA ĐOKOVIĆA, RAFAELA I NADALA ZAJEDNO: Ova teniserka je hit Vimbldona

I dok se danas širom Ujedinjenog Kraljevstva priča o sjajnoj partiji Džejkoba Firnlija, takođe je u centar pažnje dospeo i veliki propust koji je Bi-Bi-Si napravio. Britanski javni servis, koji ima ekskluzivno pravo prenosa, napravio je gaf zbog kog je na udaru javnosti, pre svih tabloida.

„Dejli Mejl“ piše da su „smešni šefovi na Bi-Bi-Siju“ pobrkali raspored i da zbog toga niko u Britaniji nije mogao da vidi prvih 20 minuta meča Đokovića i Firnlija.

O čemu se radi? Nekako se desilo da na njihovom prvom i drugom kanalu bude istovremeno prenošen meč Kejti Bulter i Harijet Dart, a tek kada su na društvenim mrežama zatrpani pitanjem šta se dešava sa Novakovim mečom, tada su na Javnom servisu primetili kiks.

Kada su primetili i „pustili“ Đokovića i Firnlija na BBC2, već je prošlo dvadesetak minuta, preneo je „Dejli mejl“, tako da su gledaoci propustili nekoliko brzih gemova, jer je prvi set trajao samo 32 minuta. Nije ovo naravno prvi put da se „kiksne“ baš na Đokoviću, ali na sve to je već navikao odavno kada dođe u Veliku Britaniju.

Tako su ga već optuživali da je prekršio pravila Vimbldona, pričalo se i o tome da je blefirao povredu i da nije operisan, dok je sa druge strane Đoković došao da aplaudira Mareju iako je igrao celog dana. Za razliku od ljubimca publike Federera…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter