Izvor: alo.rs
02.07.2020 u 22:49
0

OBELODANJENA PREPISKA: Fudbaler se zahvalio za Novi Pazar, a prvi reket sveta mu objasnio razlog zašto je to uradio (FOTO)

Zadovoljstvo, čast i obaveza!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nedavno je donirao pet miliona dinara Novom Pazaru kao pomoć u borbi protiv virusa korona. Ovaj gest nije prošao nezapaženo, a na internetu se pojavila prepiska koju je Nole imao sa srpskim fudbalerom Ademom Ljajićem.

SIGRUNO ĆE VAS ZANIMATI

PROZIVKA! KRISTIJAN OPLEO PO ŽAPCU: Nazvao ga smradom, a progovorio i o Joci Amsterdamu

NEUNIŠTIV STARI VUK! Pogledajte Boru Drljaču sa 35 kilograma manje (FOTO)

BRZINSKI RECEPT: ITALIJANSKE LAZANJE, ALI NA SRPSKI NAČIN!

Osam pogrešnih poteza koji kvare seks

Ljajić mu se zahvalio u ime rodnog grada Novog Pazara.

– Brate moj, hteo sam lično da ti se zahvalim. U ime građana Novog Pazara, za donaciju koju si poslao mom gradu i u moje ime. Mnogo poruka mi je stiglo iz Novog Pazara, lično meni da ti se zahvalim. Pa sam iskoristio to naše poznanstvo. Nadam se da ste ok ti i porodica? Brz oporavak želim –  napisao je fudbaler.

– Dragi Ademe, hvala ti na divnoj poruci. Meni je zadovoljstvo, čast i obaveza da pomognem kad god i gde god mogu. Nikad nisam bio u Novom Pazaru, a veoma bih voleo. Čuo sam da grad ima veliku dušu. Mi smo dobro, od juče smo negativni. Nadam se da si i ti dobro, kao i tvoji –  odgovorio je Novak Đoković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter